ŠKODA Odense

ŠKODA OCTAVIA - Den perfekte familiebil

Vi tror på, at summen af de enkelte dele er lige så fantastisk som helheden. Det passer perfekt på ŠKODA OCTAVIA.

OCTAVIA er attraktiv fra alle vinkler. Bilens design er defineret af de karakteristiske krystalliske linjer, som giver OCTAVIA et tidsløst og elegant design. Indvendigt opfylder de mange opkoblingsmuligheder, sikkerhedsassistenter og tekniske features alle kravene hos nutidens bilkøbere. Og som altid understreger en lang række Simply Clever-løsninger, at denne bil er i en klasse for sig.

OCTAVIA er endnu et eksempel på vores filosofi om at bygge smukt designede biler, som har fokus på passagererne og på køreglæden.

Du bliver aldrig overladt til dig selv i en OCTAVIA

Forskellige aktive og passive assistentsystemer, sørger for, at alle køreture i OCTAVIA er sikre og helt problemfri. Disse assistenter giver dig mulighed for at reagere omgående på hændelser på vejen.

Sikkerhed frem for alt

I ekstreme situationer, hvor føreren ikke selv kan påvirke situationens udvikling, tager bilens passive sikkerhedssystemer over – fx airbaggene. Alle ŠKODA OCTAVIA har ni airbags som standard. Knæairbag, som er placeret under ratstammen, beskytter førerens knæ og skinneben.

Frontassistent med fodgængerbeskyttelse

Frontassistent-systemet, som gør brug af en radar i kølergrillen, er konstrueret til at overvåge afstanden til det forankørende køretøj inklusive automatisk deceleration og opbremsning. OCTAVIA er udstyret med frontassistent med udvidet fodgængerbeskyttelse, som advarer føreren via akustiske/optiske signaler samt med et moderat bremseryk.

Frontairbags til fører og forsædepassager

Hvor frontairbaggen til føreren er integreret i rattet, er frontairbaggen i passagersiden placeret i instrumentpanelet. Forsædepassagerens frontairbag kan frakobles, hvis der skal monteres et børnesæde på forsædet.

LÆS MERE OM OCTAVIA

LÆS MERE OM OCTAVIA COMBI

BESTIL PRØVETUR